1.3.2013

Lekaa kehiin!

Makuuhuoneen mittasuhteet alkavat
vähitellen selvitä.
Kyllä siinä on toisenlainen meininki, kun otetaan leka ja sorkkarauta käyttöön ja ryhdytään repimään kipsilevyä palasiksi. Aina se tapetin irtihöyryttämisen voittaa.

Tänään kävi paikallinen LVI-mies katsomassa lattialämmityksen säätökeskusta ja keskusteltiin sen siirtämisestä. LVI-miehen mielestä säätökseskuksen siirtäminen ja liesituulettimen hormin katkaisu onnistuu, joten makuuhuoneen laajentaminen sai vihreätä valoa. Jotta hormi saadaan esille, täytyy ensin purkaa kahden makuuhuoneen välissä ollut vaatekaappi, jonka kätköissä ovat lattialämmittimen säätimet ja liesikuvun hormi.

Työviikon päätteeksi katseltiin Karl-Erikin kanssa seuraavan viikon hommia ja totesimme kaapin purkamisen olevan työlistan kärjessä. Hetken aikaa koputeltiin seinää ja napattiin kattolista irti. K-E oli valmis lopettamaan työviikon, mutta kävi hakemassa vielä autostaan lekan ja sorkkaraudan paikalle. Enhän minä tuollaista tilaisuutta voinut jättää käyttämättä. Koskematon seinä, leka ja sorkkarauta – siitä se idea sitten lähti.

Kipsilevy lähti murenemaan sorkkaraudalla vääntäen ja levyn alta paljastui lasivillalaatta. Villat vain syrjään ja toisen puolen kipsilevy sai välittömästi lekaa itseensä. Pari seinälevyä vedin irti ja loput jätin sitten viikonlopun huviksi. Nyt täytyy vielä miettiä, mihin yli jäävä rakennusjäte kuskataan.

Mutta oli hieno fiilis antaa lekan ja sorkkaraudan heilua.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti